Selecteer een pagina

Als we ons huis weer eens een make-over geven, is de deur vaak het enige wat nog blijft zoals het was. Wat maakt de deur nu uit, hoor ik je denken. Nou eigenlijk best veel.  De deur kan namelijk de look van je huis helemaal af maken, of volledig verpesten.

Stel je voor,  je hebt je huis net een mooie industriële make-over gegeven. Alles lekker strak, veel staal en natuurlijke materialen, donkere kleuren. Maar waar je bijna alles gedaan hebt, ben je de deur vergeten mee te nemen. De deur is nog een oubollige, houten witte deur. Het ziet er niet uit!

Om een dergelijk scenario te voorkomen is het dus aan te raden om je deur ook aan te pakken. Vervang je deur bijvoorbeeld voor een mooie stalen deur van De Rooy Steel Doors. Hier vertellen we je waarom een stalen deur een erg mooie optie is.

Stalen deuren

Ten eerste denk je misschien, een stalen deur, waarom zou ik dat nu weer willen? Daarom is het aan te raden even snel op het internet te zoeken naar afbeeldingen. Als je deze afbeeldingen bekeken hebt is het vast niet zo moeilijk meer om je in te beelden waarom een stalen deur zo populair geworden is. Een stalen deur ziet er namelijk ongelooflijk stoer uit. Maar dat niet alleen. Het gebruik van veel glas zorgt ervoor dat je een heel open en rustige sfeer creëert in huis. Door glas verbindt je namelijk de verschillenden ruimtes van je huis heel mooi, omdat je overal doorheen kan kijken. Ideaal dus voor een gezellig, huiselijke sfeer.

Glas zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat je deur niet al te zwaar is. De stalen deur voelt net zoals je normale deur. Hij is dus ook nog eens erg gemakkelijk te plaatsen.

Maar een stalen deur heeft nog andere voordelen. Een groot voordeel is natuurlijk dat staal een materie is die erg stevig en dus duurzaam is. Ook is het gladde oppervlak van het staal erg gemakkelijk te onderhouden. Even met een doekje eroverheen en het is weer schoon