Selecteer een pagina

Het inrichten van je huis kan een hele opgave zijn. Het is goed om te kijken naar wat je leuk vindt  en wat er bij je past. In deze blog staan er een paar trends beschreven die jou kunnen helpen met het inrichten van je huis. Ook zijn er 2 leuke merken waar je leuke en trendy woonaccessoires kunt kopen.

Lifa Living 

Lifa Living is een bedrijf dat veel woonaccessoires verkoopt. Ze gaan erg mee met de tijd waardoor de accessoires erg trendy zijn. Bovendien zijn de spullen ook erg betaalbaar. De prijs is erg goed voor de kwaliteit waarvan de spullen zijn gemaakt. Lifa Living gaat erg mee met de trends. Ze maken mooie kwaliteit spullen en maken voornamelijk gebruik van metaal. Ze gaan meestal voor een industriële stoere look wat nu razend populair is. Het is makkelijk te combineren, bijna met elke stijl. 

Deluxa

Deluxa is een merk wat voornamelijk keukengerei. Naast de handige keukentools die zij verkopen, verkopen ze ook leuke spulletjes om je huis mee te decoreren. Naast dat verkoopt Deluxa ook nog wat elektronische dingen zoals bijvoorbeeld speakers. Ze verkopen het daarentegen voor een betaalbare prijs.  

Trends

Op dit moment zijn er veel trends op het gebied van interieur en het stijlen van woningen, hier hebben we een paar van die trends. 

  • Duurzaam wordt steeds populairder, dat kan door middel van het gebruiken van echte bloemen en planten. Ook zou het kunnen door te investeren in mooie accessoires waardoor je minder vaak nieuwe spullen koopt, dat is beter voor het milieu. En probeer zo min mogelijk plastic te gebruiken. 
  • Qua kleuren zijn donkerblauw, roze en donkergroen erg populair. Naast die kleuren blijven meer basic kleur ook populair zoals, wit grijs en beige. 
  • Als accessoires kun je beter voor de industriële look gaan, door veel zwarte en metalen accessoires aan het werk te gaan krijgt je huis een industriële look. 
  • Op internet staan er nog meer trends. Daar kun je ook inspiratie op doen en dat kun je dan ook verwerken in je eigen huis.

Conclusie 

Met Lifa Living en Deluxa kun je eigenlijk niet de fout in gaan qua accessoires voor in je huis. Zij hebben handige tools en trendy accessoires waarmee je je huis kan opleuken. Zij volgen ook de trends en daarom ben je met accessoires van hun helemaal trendy. Wat is jouw favoriete woning accessoires?