Selecteer een pagina

Tegenwoordig is het lastiger om de keuze te maken voor het kopen of lenen van kunst. Beide methodes hebben voordelen en nadelen. Het ligt vooral aan de prijs voor het maken van de juiste keuze. Kunst kan worden gerangschikt van dure beelden en schilderijen tot goedkopere kunstwerken. Het grootste verschil tussen kopen of lenen is het feit dat je uiteindelijk toch eigenaar wordt van het kunstwerk als je deze hebt gekocht. Lenen geeft al eigenlijk aan dat het uiteindelijk weer terug moet worden gebracht. Dit is vaak een groot discussiepunt bij de keuze voor het kopen of lenen. Abraham’s Art biedt de mogelijkheid om hier de juiste keuze te maken.

Voordelen van het lenen van kunstwerken

Zoals eerder aangegeven zijn we er over uit dat het lenen of het kopen van kunst vooral gebaseerd is op de prijs. Omdat vele kunstwerken een hoge prijs hebben kan het voor een persoon of bedrijf lastig zijn om dit bedrag in één keer op te hoesten. Abraham’s Art weet dit en heeft er dus voor gekozen om een nieuwe dienst aan te bieden. Kunstuitleen is de nieuwe service waar elke klant enthousiast van wordt. Op deze manier kunnen zij besparen op de hoge kosten van het kopen van de kunstwerken.

Nieuwe diensten specifiek voor bedrijven

Er zijn veel bedrijven die voor een speciale gelegenheid interesse hebben in kunst. Deze kunst moet dus ook worden aangeleverd. Er wordt nog te weinig gedaan om deze kunst voor een goede prijs aan te bieden aan de bedrijven. Kunstuitleen is daarom een goede methode voor bedrijven om tijdelijk wat kunst te huren en deze dus ook weer terug te brengen naar de eigenaar of het atelier. Bedrijven hebben niet altijd veel te spenderen voor een evenement dus deze dienst is perfect voor een bedrijf met een krap budget, maar ook grotere bedrijven maken regelmatig gebruik van deze dienst.