Selecteer een pagina

Soms heb je nood aan iets in het leven. Een nieuwe job, een nieuwe hobby of simpelweg een ander inrichting van jouw favoriete ruimte in de woning. Probeer iets helemaal nieuws en je zal versteld staan van het resultaat.  

Veilig en saai interieur 

Veel mensen spelen vaak op veilig als het op hun interieur aankomt. Ze durven geen echte eyecatchers plaatsen in hun woonkamer of andere ruimte uit angst voor het resultaat. Hierdoor kan een interieur al snel wat saai worden. Daarom kan het soms tijd zijn voor verandering en om juist wel te zorgen voor een mooie eyecatcher waar iedereen het over heeft als die binnenkomt. Waarom niet de Oosterse sfeer in jouw woning binnenbrengen? 

Chinees meubelstuk van degelijke kwaliteit 

Een interieur van bepaalde stijl met daarin een meubelstuk van totaal andere oorsprong kan er voor zorgen dat er geen saaiheid meer te bespeuren is in jouw interieur. Veel heb je niet nodig om het allemaal wat te pimpen. Een Chinese kast van goede kwaliteit kan al genoeg zijn om jouw interieur dat tikkeltje meer te geven. Chinese meubelstukken staan garant voor degelijkheid en duurzaamheid en je kan vaak kiezen uit verschillende soorten stijlen. Iets nieuw proberen in het interieur draait vaak veel positiever uit dan je gedacht had.

Kies voor een mooi en opvallend vloerkleed

Nog een interieurstuk dat in waarde onderschat wordt is een vloerkleed. Een mooi en speciaal vloerkleed van Oosterse oorsprong kan heel mooi staan in welk interieur dan ook. Zo is er het kelim vloerkleed dat met de hand gemaakt is en dus zeer kwaliteitsvol is. Ze hebben een mooie en rustieke uitstraling en zijn in allerlei stijlen te verkrijgen waardoor ze zeker en vast passen binnen jouw (nieuwe) stijl. Probeer het zelf en wees verbluft door het resultaat.